Peranan Media Audio Dan Vedio (video) - Radio/Tv/Filem - Abas, Abdul Aziz (Jabatan Penyiaran Malaysia, 1988)
Perkembangan media eletronik radio, tv, dan filem ( termasuk kemudahan rakaman audio dan rakaman vedio) dalam abad ke 21 ini amat mencabar dan pesat. Infrastrukturnya menyeluruh, sopistikated dengan peralatan-peralatannya mudah dikendalikan.