Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
Bahan-Bahan *600g tepung gandum (yang telah diayak) *15Og tepung kek (yang telah diayak) *15Og tepung suji (yang telah digoreng) *15Og gula kastor *5 biji telur *1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan) *Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla *Santan 3 sudu *Minyak (untuk m...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Monograph |
Language: | English |
Published: |
Unit Penerbitan e-Buletin JSKM
2023
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Institution: | Universiti Teknologi Mara |
Language: | English |
id |
my.uitm.ir.88136 |
---|---|
record_format |
eprints |
spelling |
my.uitm.ir.881362023-12-11T15:54:15Z https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/ Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil Mohd Mydin, Azlina Kechil, Rafidah Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Bahan-Bahan *600g tepung gandum (yang telah diayak) *15Og tepung kek (yang telah diayak) *15Og tepung suji (yang telah digoreng) *15Og gula kastor *5 biji telur *1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan) *Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla *Santan 3 sudu *Minyak (untuk menggoreng) Unit Penerbitan e-Buletin JSKM 2023-11 Monograph NonPeerReviewed text en https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil. (2023) Bulletin. Unit Penerbitan e-Buletin JSKM. vol 10 vol 10 |
institution |
Universiti Teknologi Mara |
building |
Tun Abdul Razak Library |
collection |
Institutional Repository |
continent |
Asia |
country |
Malaysia |
content_provider |
Universiti Teknologi Mara |
content_source |
UiTM Institutional Repository |
url_provider |
http://ir.uitm.edu.my/ |
language |
English |
topic |
Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA |
spellingShingle |
Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Mohd Mydin, Azlina Kechil, Rafidah Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
description |
Bahan-Bahan
*600g tepung gandum (yang telah diayak)
*15Og tepung kek (yang telah diayak)
*15Og tepung suji (yang telah digoreng)
*15Og gula kastor
*5 biji telur
*1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan)
*Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla
*Santan 3 sudu
*Minyak (untuk menggoreng) |
format |
Monograph |
author |
Mohd Mydin, Azlina Kechil, Rafidah |
author_facet |
Mohd Mydin, Azlina Kechil, Rafidah |
author_sort |
Mohd Mydin, Azlina |
title |
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
title_short |
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
title_full |
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
title_fullStr |
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
title_full_unstemmed |
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil |
title_sort |
kolca: kuih tradisional / azlina mohd mydin and rafidah kechil |
publisher |
Unit Penerbitan e-Buletin JSKM |
publishDate |
2023 |
url |
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/ |
_version_ |
1787139575847583744 |