Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak

Nasi Beriani merupakan makanan tradisional masyarakat di Malaysia amnya. Restoran nasi beriani ini dilihat berpotensi besar untuk dipasarkan ke pasaran tempatan dan khususnya diperkenalkan ke peringkat antarabangsa. Masalah utama restoran nasi beriani yang sedia ada ialah kurangnya promosi serta ti...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Siti Norashikin, bt. Yusof.
Format: Final Year Project Report
Language:English
Published: Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS) 2007
Subjects:
Online Access:http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/7/SITI%20NORASHIKIN%20BT%20YUSOF.pdf
http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Institution: Universiti Malaysia Sarawak
Language: English
id my.unimas.ir.6381
record_format eprints
spelling my.unimas.ir.63812024-02-29T08:40:03Z http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/ Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak Siti Norashikin, bt. Yusof. NX Arts in general Nasi Beriani merupakan makanan tradisional masyarakat di Malaysia amnya. Restoran nasi beriani ini dilihat berpotensi besar untuk dipasarkan ke pasaran tempatan dan khususnya diperkenalkan ke peringkat antarabangsa. Masalah utama restoran nasi beriani yang sedia ada ialah kurangnya promosi serta tiada identiti korporat yang tersendiri untuk menarik perhatian pengguna. Melalui kajian yang dijalankan, konsep identiti korporat yang bersesuaian telah dikenalpasti dan seterusnya dapat mencapai objektif yang diingini. Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS) 2007 Final Year Project Report NonPeerReviewed text en http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/7/SITI%20NORASHIKIN%20BT%20YUSOF.pdf Siti Norashikin, bt. Yusof. (2007) Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak. [Final Year Project Report] (Unpublished)
institution Universiti Malaysia Sarawak
building Centre for Academic Information Services (CAIS)
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Malaysia Sarawak
content_source UNIMAS Institutional Repository
url_provider http://ir.unimas.my/
language English
topic NX Arts in general
spellingShingle NX Arts in general
Siti Norashikin, bt. Yusof.
Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
description Nasi Beriani merupakan makanan tradisional masyarakat di Malaysia amnya. Restoran nasi beriani ini dilihat berpotensi besar untuk dipasarkan ke pasaran tempatan dan khususnya diperkenalkan ke peringkat antarabangsa. Masalah utama restoran nasi beriani yang sedia ada ialah kurangnya promosi serta tiada identiti korporat yang tersendiri untuk menarik perhatian pengguna. Melalui kajian yang dijalankan, konsep identiti korporat yang bersesuaian telah dikenalpasti dan seterusnya dapat mencapai objektif yang diingini.
format Final Year Project Report
author Siti Norashikin, bt. Yusof.
author_facet Siti Norashikin, bt. Yusof.
author_sort Siti Norashikin, bt. Yusof.
title Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
title_short Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
title_full Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
title_fullStr Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
title_full_unstemmed Kajian identiti korporat Restoran Nasi Beriani Aruz kajian kes: restoran nasi beriani di Kuching, Sarawak
title_sort kajian identiti korporat restoran nasi beriani aruz kajian kes: restoran nasi beriani di kuching, sarawak
publisher Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS)
publishDate 2007
url http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/7/SITI%20NORASHIKIN%20BT%20YUSOF.pdf
http://ir.unimas.my/id/eprint/6381/
_version_ 1792658562306015232