Menyingkap keunikan makanan warisan negeri Sarawak: kek lapis Sarawak / Dian Nazuha Mohammad Ismail, Nurul Aida Syahirah Zulkifli and Mohd Zairul Masron

Sarawak merupakan negeri yang amat terkenal dengan keunikan dan keaslian budaya yang mencakupi pelbagai etnik dan warisan. Kepelbagaian ini bukan sahaja membawa nama negeri Sarawak harum di dalam negara malah meniti di persada dunia. Artikel ini adalah berdasarkan daripada sumber utama iaitu dokumen...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohammad Ismail, Dian Nazuha, Zulkifli, Nurul Aida Syahirah, Masron, Mohd Zairul
Format: Article
Language:English
Published: Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana 2021
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/92545/1/92545.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/92545/
https://jslim.uitm.edu.my/index.php/jurnalterbit
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Institution: Universiti Teknologi Mara
Language: English