Persepsi Guru Terhadap Kualiti Perkhidmatan Makanan Di Kantin Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Bharu

Kajian ini adalah bertujuan untuk mengenalpasti persepsi guru Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru, Johor terhadap kualiti perkhidmatan makanan di kantin sekolah. Seramai 90 orang guru dari Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai Baru dipilih sebagai responden. Kajian ini dijalankan dengan mengedarkan...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd. Said, Mohd. Rizal, Abdul Rahni, Salwa Munira
Format: Article
Language:English
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://eprints.utm.my/id/eprint/10537/1/PERSEPSI_GURU_TERHADAP_KUALITI_PERKHIDMATAN_MAKANAN_DI_KANTIN_SEKOLAH_MENENGAH_KEBANGSAAN_SKUDAI_BHARU.pdf
http://eprints.utm.my/id/eprint/10537/
https://core.ac.uk/display/11785908
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Institution: Universiti Teknologi Malaysia
Language: English

Similar Items