NANOENKAPSULASI EKSTRAK KUNYIT DENGAN KITOSAN DAN SODIUM-TRIPOLIFOSFAT SEBAGAI ADITIF PAKAN DALAM UPAYA PERBAIKAN KECERNAAN, KINERJA DAN KUALITAS DAGING AYAM BROILER

This study aimed to look for the formula and the best level of nanocapsule (nanoparticle = NP) turmeric extract on digestibility, performance and meat quality of broiler chickens. The study composed of 3 stages, namely: 1). Looking for the best formula of 12 combinations with thr...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
Main Authors: , Ir. Sundari, MP, , Prof. Dr. Ir. Zuprizal, DEA.
格式: Theses and Dissertations NonPeerReviewed
出版: [Yogyakarta] : Universitas Gadjah Mada 2014
主題:
ETD
在線閱讀:https://repository.ugm.ac.id/133583/
http://etd.ugm.ac.id/index.php?mod=penelitian_detail&sub=PenelitianDetail&act=view&typ=html&buku_id=74286
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!

相似書籍